Càtering Cal Planes

On vulguis, quan i com vulguis

NADAL I CAP D'ANY 2017

Ja tenim disponibles els nostres menús per aquestes festes de nadal!
Per una banda hi han els plats de Nadal, Sant Esteve i Reis i per l'altra els de Cap d'any. Els aperitius són comuns per les dues festes. Hi han plats per tots els preus i gustos quant a primer i segon. Si teniu alguna preferència, algun comensal és intolerant al gluten, vegetarià o té alguna al·lèrgia específica ens ho podeu comentar i us informarem de tot el que faci falta ja que tenim fitxes tècniques detallades a disposició.
plats individuals tot i que si voleu un menú igual per a tots també ho podríem preparar. En qualsevol cas son plats que o bé es poden menjar freds o ja venen en un recipient pensat per poder-ho escalfar fàcilment a casa.

Nadal
Plats tradicionals catalans de carn o peix, sopa de nadal, canelons o altres plats típics. Es serveix en recipients preparats per tota la família, pensats per poder-ho escalfar fàcilment al teu forn de casa.Cap d'any
Com cada any seguint presentant novetats per seguir variant i millorant el servei, garantint la qualitat i la quantitat.
Aquest any també oferim dos postres en forma de pastís individual: un tronc de nadal amb cobertura de xocolata i amb nata a l'interior, o un pastisset de xocolata i praliné que és gairebé 100% xocolata.

Per Cap d'Any fem servei a domicili a Guissona. La data màxima per a fer les comandes és el dijous 28 de desembre.


Per la recollida de comandes es pot venir a buscar a la nostra botiga (estem a la carretera de la Seu nº12, és molt fàcil de trobar) o us ho portaríem a casa amb un suplement. 

Durant aquestes festes no realitzem càterings com a tal (el que seria la preparació de taules, lloguer de material, servei, cuina) tot i que també us ho podríem facilitar.


També podeu veure fotos dels nostres plats i aperitius al compte d'instagram @calplanes. Les anirem penjant durant aquests dies.